Wat is het?

Als zwangere vrouw draag je dagelijks zorg voor jezelf en het ‘nest’ waarin je baby groeit. Zwanger zijn, is een bijzondere periode. Het nieuwe leven vult jou met blijdschap en vreugde. Maar het zou kunnen dat je soms ook twijfels hebt, dat is heel normaal. Of dat je fysieke klachten ervaart, zoals een zeurend gevoel in je onderrug, pijnlijke bekken of tintelende benen. Deze massage biedt jou wat je nodig hebt. Innerlijk geeft het je rust en verbinding. Lichamelijk krijgen jouw ongemakken extra aandacht. Na de behandeling(en) sta je weer volledig in je kracht. 

 

 

Samen met Nathalie Verlinden nemen we mama’s en hun baby’tje onder handen. Nathalie legt de mama in de watten terwijl ik me over het baby’tje ontferm. Samen komen ze tot rust.

Voor deze behandeling komen we graag aan huis. Niets zo fijn als te cocoonen in jouw eigen ‘nest’. Zet je toch al graag een stapje in de wereld? Ook in de praktijk ontvangen we jullie van harte. Op beide plekken zijn we een uur samen, een uur van warm ont- en opladen.

Voor wie is het?

Voor mama’s die:

– Net bevallen zijn
– Willen ontspannen
– Rust nodig hebben
– Fysieke klachten ervaren

Voor meer info of een afspraak kan je ons bereiken via contact.