Samsara
betekent in het Sanskriet de oneindige cirkel van wedergeboorte.
We worden geboren, we leven en we sterven
om opnieuw geboren te kunnen worden.
In deze constante stroom van transformatie groeien we,
leren we
en laten we los.

Wij begeleiden mensen bij de pracht van geboorte,
bij het leven loslaten in sterven en het rouwen errond,
maar vooral ook bij de hele weg die je aflegt tussenin.
In leven en loslaten.
-Jan
Jan

Als energetisch therapeut kijkt Jan verder dan enkel het fysieke en mentale welzijn van de mens. 

Hij is onder meer afgestudeerd en heeft ervaring als lifecoach, bewustzijnscoach,  rouwbegeleider, Reiki- en Acces Bars practitioner.

Zijn achtergrond ligt diep geworteld in het sjamanisme en hij werkt dan ook vanuit de verbinding met die oude wijsheid. Het verder kunnen kijken dan het oppervlak en het inzicht in verschillende processen maken van Jan een bekwaam therapeut.

Ellen

Wanneer Ellens zoon in 2012 werd geboren, veranderde dit haar leven. Een burn-out volgde. Nieuwe opleidingen en leraren zorgden voor inzicht en grote lessen. Hooggevoeligheid werd een kracht.
Intuïtie blijven ontwikkelen en groeien werd haar doel.

Ondertussen begeleidt Ellen inkomende zielen. Ze helpt de toekomstige ouders bewust te maken van wat hun kindje nodig heeft om geboren te worden en waar de ouders op kunnen inspelen.
Verder helpt ze om fertiliteits- en zwangerschapsproblematiek te bekijken en te transformeren. Ook bij de genezing van blokkades en trauma’s begeleidt ze je om weer ruimte te maken voor nieuw leven.
Het sterven en geboren worden gaan hand in hand en als rouwwerker kan ze helpen om het ene los te laten en het andere te omarmen, bijvoorbeeld bij een miskraam.
Verder geeft Ellen zwangerschapsyoga en postnatale yoga, en meditaties, healings en readings.

Het is haar passie om je te doen herinneren wie je bent en wat je hier op aarde komt doen, om aan te geven wat nodig is om meer in verbinding te leven met alles wat is.