Yoga bij kinderwens

Probeer je zwanger te worden? Allerlei factoren kunnen je kinderwens be├»nvloeden: fertiliteitstrajecten, stress, miskraam, trauma, hormoonstoringen… In deze les kan je dichter bij jezelf komen en hierdoor ook dichter bij je ongeboren kindje. Samen met gelijkgestemden doen we ontspannings- en ademhalingsoefeningen om het contact met je lichaam te vergroten. Hierdoor kan je ontladen en plek maken voor je baby. En dit in een veilige intieme sfeer die op jou is afgestemd.

Zwangerschapsyoga

Vanaf de veertiende week van de zwangerschap tot de dag van de bevalling kan je deze lessen volgen. Je leert juiste houdingen, ontspannings- en ademhalingstechnieken om je steeds veranderende lichaam te ondersteunen. Klachten zoals angsten, bekkeninstabiliteit, rugklachten… kunnen verlicht en vaak verholpen worden. Deze lessen hebben als doel om vol vertrouwen naar de bevalling toe te leven. Contact met je ongeboren kindje via zowel meditatie en visualisatie als partnerlessen zullen te gepasten tijde ingepland worden.

Postnatale yoga met baby

Na de bevalling mag je deze lessen komen volgen zodra jij er klaar voor bent. Je baby is zeker ook welkom! Er is tijd en ruimte om te voeden, verschonen… Bovendien hebben we aandacht voor het versterken van bekkenbodem en buikspieren om diastase te sluiten en je lichaam weer te verstevigen en te balanceren. Er wordt ook gebruik gemaakt van de draagdoek. Deze lessen worden op voorhand aangekondigd.

Voor meer info of een afspraak kan je ons bereiken via contact.